13. mednarodna konferenca o predorih in podzemnih objektih

17. do 19. novembra 2021, Ljubljana, Slovenija

Vabilo pokroviteljem

13. mednarodna konferenca o predorih in podzemnih objektih
Mednarodna konferenca o predorih in podzemnih objektih bo letos potekala od 17. do 19. novembra 2021 v Ljubljani. Tematski sklopi pokrivajo celoten spekter področja podzemnih gradenj, od priprave projektov, tehničnih vidikov varnosti in opreme predorov, do raziskav tal in gradnje podzemnih objektov. Na konferenci pričakujemo do 100 udeležencev iz Slovenije in tujine.

ITA SLOVENIJA
Slovensko društvo za podzemne gradnje
Aškerčeva 12, 1000 Ljubljana
T +386 (0)1 474 10 00
info@ita-slovenia.si

Letos bo konferenca prvič potekala tri dni. Sreda, 17. novembra, bo namenjena strokovni delavnici o brizganem betonu, ki bo pod vodstvom priznanih domačih in tujih strokovnjakov potekala na Fakulteti za gradbeništvo in geodezijo Univerze v Ljubljani. V četrtek, 18. novembra, se bo v Hotelu Mons odvil osrednji del konference s predavanji. Petek, 19. novembra, pa je rezerviran za strokovno ekskurzijo na gradbišče drugega tira Divača–Koper.

Konferenca je odlična priložnost za predstavitev podjetij strokovni javnosti. Organizacija mednarodne konference ni mogoča brez podpore podjetij, zato vas vljudno vabimo, da podprete prizadevanja Slovenskega društva za podzemne gradnje s pokroviteljstvom.

V nadaljevanju vam predstavljamo možnosti predstavitve vašega podjetja pred in v času konference. Izberete lahko enega od sponzorskih paketov, ki že vključujejo različne oblike predstavitve vašega podjetja udeležencem konference, ali pa izberete eno od posameznih storitev kot je predstavitev v zborniku, na razstavnem prostoru ali pokroviteljstvo enega od družabnih dogodkov.

Vnaprej se vam zahvaljujemo za vaš prispevek k uspešni izvedbi konference!

Pokroviteljska paketa

V pokroviteljskih paketih so že vključene različne oblike promocije. Svojo vidnost na dogodku lahko še povečate z razstavnim prostorom ali pokroviteljstvom enega od družabnih dogodkov.

Zlati pokrovitelj*

Pokrovitelj

Uporaba naziva ‘Zlati pokrovitelj’ v času do naslednje konference
R
Q
Uporaba naziva ‘Pokrovitelj’ v času do naslednje konference
Q
R
Število brezplačnih kotizacij
2
1
Predavanje ali pozdravni nagovor (po predhodnem dogovoru z organizatorjem)
R
Q
Število celostranskih oglasov v zborniku
2
1
Logotip na panojih in v medijskih objavah
R
R
Objava logotipa na spletni strani s povezavo na vašo spletno stran
R
R
Objava logotipa na vabilih in obvestilih (tiskanih in elektronskih)
R
R

Logotip na ovratnem traku

R
Q
Objava logotipa na projekcijskem platnu v dvorani pred začetkom konference
R
R
Ostale storitve po dogovoru
R
Q

4.000,00 EUR

1.000,00 EUR

Dodatne možnosti za promocijo

Predstavitev na spletni strani in v tiskanih materialih

Cene ne vključujejo 22 % DDV.

Oglas v zborniku konference

Zbornik strokovnih prispevkov bo izdan v digitalni in tiskani obliki in ga bodo prejeli vsi udeleženci konference.

300,00 EUR

Polstranski oglas

500,00 EUR

Celostranski oglas

Promocijsko gradivo v torbah za udeležence

Udeleženci bodo ob registraciji na dan konference prejeli vaše promocijsko gradivo v torbah. Cena velja za 1 letak oz. brošuro.

200,00 EUR

Promocija na spletni strani

Na spletni strani konference www.ita-slovenia.si bo objavljen logotip podjetja s povezavo na spletno stran vašega podjetja.

200,00 EUR

Predstavitev v času konference – razstavni prostor

Konferenca bo potekala v Hotelu Mons. Del dvorane bo namenjen razstavnemu prostoru, kjer bodo potekali tudi odmori s kavo in kosilom. Predstavniki podjetij, ki se bodo predstavila na razstavnem prostoru, bodo tako v neposrednem stiku z udeleženci ves čas konference.

Razstavni prostor

Vključuje: 1 mizo, 2 stola, enoten napis z nazivom podjetja, električni priključek, brezžični internet dostop, kotizacijo za enega predstavnika podjetja. Možnost postavitve lastnega samostoječega promocijskega panoja.

500,00 EUR

4 m2 (2 x 2 m)

900,00 EUR

8 m2 (4 x 2 m)

Pokroviteljstvo spremljevalnih strokovnih dogodkov

Pokroviteljstvo delavnice o brizganem betonu

Vključuje: logotip pokrovitelja v programu in na spletni strani, napoved pokrovitelja pred začetkom delavnice, pozdravni govor ob začetku delavnice, postavitev namiznih zastavic pokrovitelja na mizah s hrano med odmori delavnice, postavitev promocijskega panoja ob mizi s hrano med odmori delavnice, promocijski letak v torbi z gradivi za udeležence. Pokrovitelj zagotovi svoje promocijske materiale.

2.000,00 EUR

Pokroviteljstvo ekskurzije na gradbišče drugega tira Divača–Koper

Vključuje: logotip pokrovitelja v programu in na spletni strani, napoved pokrovitelja ob zaključku konference, pozdravni nagovor predstavnika pokrovitelja ob začetku strokovne ekskurzije, postavitev namiznih zastavic pokrovitelja na mizah pri kosilu po ekskurziji, postavitev promocijskega panoja pri vhodu prostor, kjer bo potekalo kosilo po ekskurziji, promocijski letak v torbi z gradivi za udeležence. Pokrovitelj zagotovi svoje promocijske materiale.

2.000,00 EUR

Pokroviteljstvo družabnih dogodkov

Na dan konference bosta v dvorani, kjer bo potekala tudi konferenca, organizirana dva odmora s kavo in stoječe kosilo. Po zaključku konference bo v hotelu Mons organiziran družabni dogodek, namenjen sproščenemu druženju udeležencev. Vsi našteti družabni dogodki so odlična priložnost za dodatno promocijo vašega podjetja..

Predstavitev v času odmorov in kosila

Vključuje: logotip pokrovitelja v programu in na spletni strani, napoved pokrovitelja pred začetkom odmora, postavitev namiznih zastavic pokrovitelja na mizah s hrano, postavitev promocijskega panoja ob mizi s hrano, promocijski letak v torbi z gradivi za udeležence. Pokrovitelj zagotovi svoje promocijske materiale.

1.400,00 EUR

Predstavitev v času večernega družabnega dogodka

Vključuje: logotip pokrovitelja v programu in na spletni strani, napoved pokrovitelja ob zaključku konference, pozdravni nagovor predstavnika pokrovitelja ob začetku dogodka, postavitev namiznih zastavic pokrovitelja na mizah s hrano, postavitev promocijskega panoja pri vhodu v prostor, kjer bo potekal družabni dogodek, promocijski letak v torbi z gradivi za udeležence. Pokrovitelj zagotovi svoje promocijske materiale.

3.000,00 EUR

Prijavnica za pokroviteljstvo konference

Če želite podpreti konferenco, prosimo izpolnite spodnjo prijavnico. Takoj po oddaji boste na elektronski naslov prejeli potrdilo o prijavi za pokroviteljstvo. V kratkem vam bomo nato poslali še račun. Z zvezdico (*) označena polja so obvezna.

  Podatki o pokrovitelju

   


  DaNePlačujem kot fizična oseba

  Pokroviteljstvo konference


  Zlati pokroviteljPokrovitelj


  Polstranski oglas v zborniku konferenceCelostranski oglas v zborniku konferencePromocijsko gradivo v torbah za udeležencePromocija na spletni strani


  Razstavni prostor 4 m2Razstavni prostor 8 m2


  Pokroviteljstvo delavnice o brizganem betonuPokroviteljstvo ekskurzije


  Predstavitev med odmori in kosilomPredstavitev na večernem dogodku


  Naložite datoteko z vašim logotipom in/ali oglasom. Največja dovoljena velikost je 10 MB.
  Navodila za pripravo oglasa