Koristne povezave

Mednarodno združenje za predorogradnjo in podzemni prostor je bilo ustanovljeno leta 1974. Danes združuje člane iz več kot 70 držav. Namen združenja je promovirati gradnjo po načelih trajnostnega razvoja s povečanjem izrabe podzemnega prostora. Poleg tega je namenjeno izmenjavi znanj med člani v procesu načrtovanja, gradnje, vzdrževanja in varnosti v predorih in drugih podzemnih objektih.

https://www.ita-aites.org/

5. podelitev ITA Tunneling Awards, ki jo organizira Mednarodno združenje za predorogradnjo in podzemne prostore, bo potekala v Miamiju, ZDA, v okviru 5. konference Cutting Edge, ki jo organizirata UCA MSP in revija Tunneling Journal. ITA vabi kandidate z vsega sveta, da prijavijo majhne ali velike projekte, novogradnje ali prenove, kot tudi pobude v smislu novih tehnologij ali inovativne uporabe podzemnega prostora. Kot običajno bo ena od nagrad podeljena tudi mladim inženirjem.

https://awards.ita-aites.org/

Società Italiana Gallerie (SIG) vas vabi na svetovni kongres predorogradnje in generalno skupščino ITA–AITES v Neaplju, Italija, ki bosta od 3. maja do 9. maja 2019. WTC 2019 bo potekal na spektakularnem prizorišču, znani “Mostra D’Oltremare”, eni izmed glavnih konferenčnih središč v Italiji. S svojo velikostjo, arhitekturnimi značilnostmi in storitvami, ki jih ponuja, predstavlja velik večnamenski center, ki omogoča kongresna predavanja in razstave na istem območju.

http://www.wtc2019.com/

Združenje inženirjev Malezije (IEM) vas vabi na svetovni kongres predorogradnje ITA-AITES 2020 in na 46. generalno skupščino, ki bosta potekala od 15. do 21. maja 2020 v kongresnem centru KLCC v malezijskem Kuala Lumpurju. WTC 2020 bo s temo »Inovacije in trajnostne podzemne storitve globalne povezljivosti« resnično vodilni svetovni dogodek, ki bo raziskal najnovejše inovacije, trende in napredek na vseh področjih predorogradnje, od razvoja projektov do projektiranja in gradnje ter trajnostne strategije življenjskega cikla predorov.

http://www.wtc2020.my/

Pokrovitelji in podporniki

Elea iC
Geoportal
DSI Underground